WOONCONTAINER

Moderne wooncontainers bij uitstek geschikt voor uw wensen

De wooncontainer van 35 m2 en 50 m2 is goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter) en voorzien van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Het is mogelijk om de wooncontainer uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair.

De transportkosten worden individueel overeengekomen.

Een wooncontainer met keuken en badkamer kan achteraf worden uitgerust met de volgende elementen: toilet, wastafel, wastafelmeubel, doorstroomboiler, sanitair en douche.

De container kan worden uitgerust met extra deuren, ramen, alarm, airconditioning en andere accessoires.

Justyna Iwańska

Verkoopafdeling

+48 516 728 706
ajppolska1@gmail.com

KOOP EEN MODERNE
WOONCONTAINER

We produceren het hele jaar door duurzame en warme wooncontainers voor heel Nederland. Als landelijke fabrikant van huiscontainers kunnen wij u de goedkoopste optie bieden voor uw wooncontainer met keuken en badkamer. Wij kenmerken ons door een lage prijs, snelle implementatie en een totaalaanpak! We bouwen 35 m2, 50 m2 en andere wooncontainers en bieden accessoires zoals airconditioning of extra deuren. Onze traditionele optie omvat een geïsoleerde wooncontainer en een elektrische installatie en verwarming. Dit omvat de mogelijkheid om de kleur van platen, wanden en deuren te configureren! Transport is goedkoop en wordt extra betaald. De prijs wordt telefonisch vastgelegd. Moderne wooncontainers zijn beschikbaar in elke capaciteit.

WOONCONTAINER MET
KEUKEN EN BADKAMER

Ons bedrijf is een van de belangrijkste regionale bedrijven die wooncontainers met keuken en badkamer produceert voor het hele land. Door de aanzienlijke ervaring kan de groep trots zijn op een solide en gerespecteerd merk. Vanaf het begin hebben we ons gefocust op sourcing en hebben we goede relaties met de snelste professionals – wat resulteert in een van de meest concurrerende services voor wooncontainers het hele jaar door. Onze prioriteit is om de klant snel te ontvangen en de service te verlenen. Vanaf het begin streven we ernaar om alle onderdelen van ons bedrijf te versnellen, zodat de levering van wooncontainers niet wordt vertraagd. Het aanbod omvat zowel de opbouw van een container als goedkoop transport! We bieden uitgebreide ondersteuning bij het kiezen van de beste container. Ons professionele en professionele team garandeert u tevredenheid over het gebruik van onze diensten! De lage vergoeding voor een moderne wooncontainer is het resultaat van het hoge verkoopvolume en de ontwikkelde methoden!

WOONCONTAINER 35M2, 50M2 –
FABRIKANT

De moderne wooncontainers die wij als fabrikant aanbieden, zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal. We gebruiken polystyreen of polyurethaan wandpanelen en staalconstructies. De buitenkant van elke wooncontainer is geïmpregneerd en geverfd in de gekozen kleur. Door ons gefabriceerde wooncontainers kunnen het hele jaar door afmetingen hebben van 35 m2, 50 m2 en andere. Onze prijscalculator somt alle mogelijke toevoegingen aan de container op met hun prijs. Het kunnen extra ramen, deuren, luiken, sanitair, airconditioners en andere zijn. Neem dan contact op met onze adviseur!

WOONCONTAINER
faq

Wat zijn de kenmerken van uw wooncontainers?

Wij bieden het hele jaar door moderne wooncontainers aan die er erg goed uitzien, geïsoleerd zijn en een complete elektrische installatie bevatten (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Waarmee kan de wooncontainer achteraf worden uitgerust?

U kunt de ruimte in de container vergroten, een kozijn, extra ramen en deuren (glas, dubbel, plaatstaal) toevoegen. Daarnaast kunt u airconditioning, zonwering en badkameruitrusting (toilet, gootsteen, gootsteen, batterij, batterijboiler, sanitair, elektrische installatie en douche) kopen.

Hoe wordt de wooncontainer verwarmd?

Het wordt verwarmd met elektrische kachels of een airconditioner, indien gekocht.

ANDERE
PRODUCTEN


KANTOORCONTAINER


verkooppaviljoen

SOCIALE
CONTAINER

SANITAIRE CONTAINER


POORTGEBOUW


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw