verkooppaviljoen

Moderne commerciële containers afgestemd op uw zakelijke behoeften

Verkooppaviljoen zijn goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter) en uitgerust met een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Het is mogelijk om de containers uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair.

Transportkosten worden individueel overeengekomen.

Verkooppaviljoen is een uitstekend alternatief voor dure commerciële ruimte

Perfect voor kleine bedrijven! De verkooppaviljoen kan worden gebruikt als marktkraam, kleine bar, verkeerskiosk, ijssalon, kledingstandaard, seizoenspunt, kerstmarkt, verhuur van stranduitrusting, enz.

Justyna Iwańska

Verkoopafdeling

+48 516 728 706
ajppolska1@gmail.com

MODERNE
VERKOOPPAVILJOEN

We bouwen strakke en geïsoleerde verkooppaviljoen voor heel Nederland. Als landelijke verkooppaviljoenerfabrikant kunnen wij de beste service voor u voorbereiden. We onderscheiden ons door onze lage prijs, snelle reactietijd en een complete aanpak! Wij produceren verkooppaviljoen en bieden ook accessoires aan zoals airconditioning of extra deuren. Onze normale optie omvat een luchtdichte container en elektrische installatie en verwarming. We bieden ook de mogelijkheid om de kleur van plaatwerk, wanden en deuren te configureren! Het vervoer is goedkoop en wordt extra betaald. De prijs wordt telefonisch afgesproken. Verkooppaviljoen worden in elke maat gemaakt.

KIES EEN VOORDELIGE EN FUNCTIONELE
VERKOOPPAVILJOEN

Ons bedrijf is een van de belangrijkste regionale bedrijven die verkooppaviljoen aanbiedt voor het hele land. Door de uitgebreide ervaring kan de groep bogen op een sterk en gewaardeerd merk. Vanaf het begin hebben we ons gericht op het aantrekken van de snelste adviseurs en het leggen van de best mogelijke contacten – resulterend in een van de meest concurrerende commerciële containeraanbiedingen. Tijdige klantenservice en service zijn erg belangrijk voor ons bedrijf. Vanaf het begin proberen we alle elementen van ons werk zo effectief mogelijk te maken, zodat de levering van verkooppaviljoen niet wordt vertraagd. Het aanbod omvat zowel de verkoop van een container als goedkoop transport. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het kiezen van de juiste container. Ons professionele en ervaren team garandeert u het plezier van het gebruik van ons aanbod! De redelijke vergoeding voor de verkooppaviljoen begint met enorme verkopen en ontwikkelde methoden.

VERKOOPPAVILJOENFABRIKANT

De verkooppaviljoen die wij als fabrikant aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal. We gebruiken polystyreen of polyurethaan wandpanelen en staalconstructies. Een enkele handelscontainer aan de buitenkant is geïmpregneerd en geverfd in de geselecteerde kleur. De moderne verkooppaviljoen die wij vervaardigen worden voornamelijk gebruikt door bedrijven en kleine industrieën: winkels, bars, seizoensstalletjes, enz. De belangrijkste voordelen van een verkooppaviljoen zijn de lagere onderhoudsprijs dan het huren van het pand! Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen!

verkooppaviljoen
faq

Wat zijn uw verkooppaviljoen?

Wij bieden het hele jaar door moderne verkooppaviljoen aan die er goed uitzien, geïsoleerd zijn en een complete elektrische installatie bevatten (verlichting, stopcontacten, verwarming). Ze kunnen worden gebruikt als kleine winkel, marktkraam, bar, etc.

Waarmee kan een verkooppaviljoen worden uitgerust?

U kunt de ruimte in de container vergroten, een kozijn, extra ramen en deuren (glas, dubbel, plaatstaal) toevoegen. Daarnaast kunt u airconditioning, zonwering en badkameruitrusting (toilet, gootsteen, gootsteen, batterij, batterijboiler, sanitair, elektrische installatie en douche) kopen.

Hoe wordt een verkooppaviljoen verwarmd?

Bij aankoop wordt het verwarmd met elektrische kachels of airconditioning.

ANDERE
PRODUCTEN


KANTOORCONTAINER


WOONCONTAINER

SOCIALE
CONTAINER

SANITAIRE CONTAINER


POORTGEBOUW


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw