SOCIALE CONTAINER

Functionele sociale containers die bij uitstek geschikt zijn voor uw behoeften

Sociale containers zijn goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter) en uitgerust met een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Het is mogelijk om de containers uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair.

Transportkosten worden individueel overeengekomen.

Een sociale container is perfect voor kleedkamers, sociale voorzieningen voor werknemers (bijv. bouwplaatsen) en zelfs tijdelijke woonruimtes.

Een sociale container met bad en douche is een bewezen keuze, bijv. voor bouwbedrijven.

Justyna Iwańska

Verkaufsabteilung

+48 516 728 706
ajppolska1@gmail.com

MODERNE
SOCIALE CONATINERS

Als containerfabrikant kunnen we de goedkoopste optie voor u voorbereiden. Wij kenmerken ons door een lage prijs, een directe respons en een totaalaanpak. Wij verkopen sociale containers en bieden ook componenten aan zoals airconditioning of extra ramen. In ons bedrijf omvat de standaardservice zowel een geïsoleerde container als elektrische installatie en verwarming. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de kleur van de bladeren, wanden en deuren te configureren! Transport is goedkoop en wordt extra betaald, en de prijs wordt telefonisch afgesproken. Sociale containers worden in elk formaat gemaakt en met de prijsconfigurator kunt u de exacte prijzen zien.

SOCIALE CONTAINER
MET BADKAMER

Ons bedrijf is met de nationale versie of biedt sociale containers aan vanuit de badkamer voor het hele land. Door de onderscheidende ervaring kan het bedrijf bogen op een solide en gerespecteerd merk. Vanaf het begin lag onze focus zowel op sourcing als op het onderhouden van een goede relatie met eerdere versies van consultants, wat resulteerde in enkele van de beste sociale containerdiensten. De prioriteit voor ons bedrijf is de snelheid waarmee u uw verkoop en efficiëntie kunt bedienen. Al jaren proberen we alle elementen van ons werk te versnellen zodat niets de uitvoering en levering van de containers kan vertragen. Ons aanbod omvat ook de verkoop van een container, maar ook voordelig transport. Wij bieden hulp bij het selecteren van de juiste containernaam voor uw vereisten. Ons gekwalificeerd en professioneel team garandeert u tevredenheid met de keuze van ons aanbod! Een kleine vergoeding voor een sociale container met badkamer, die het resultaat is van een hoge verkoop en een door de jaren heen ontwikkelde productie!

SOCIALE
CONTAINERFABRIKANTEN

De sociale containers die we aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal. We gebruiken polystyreen of polyurethaan wandpanelen en staalconstructies. Een enkele container van buitenaf is geïmpregneerd en geverfd in de geselecteerde kleur. De door ons vervaardigde sociale containers worden voornamelijk gebruikt door bouw-, beveiligings- en productiebedrijven und wordt vaak gebruikt bij de renovatie van voorzieningen.

Sociale Container
faq

Waar worden uw sociale containers door gekenmerkt?

Wij bieden het hele jaar door moderne containers aan die er zeer goed uitzien, geïsoleerd zijn en voorzien zijn van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Waar kan de sociale container mee worden uitgerust?

In de container kunt u de maat vergroten, een frame toevoegen, extra ramen, deuren (glas, dubbel, plaatstaal). Daarnaast kunt u airconditioning, rolgordijnen en badkameruitrusting kopen (toilet, wastafel, gootsteenkast, batterij, batterijboiler, sanitair, elektrische installatie en douche).

Hoe wordt de sociale container verwarmd?

Het wordt verwarmd met elektrische kachels of een airconditioner, indien gekocht. 

ANDERE
PRODUCTEN


kantoorcontainer


verkooppaviljoen


wooncontainer

SANITAIRE CONTAINER


POORTGEBOUW


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw