Pförtnerhaus

Functionele wachthuiscontainers bij uitstek geschikt voor uw behoeften

Het poortgebouw is goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter) en voorzien van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Het is mogelijk om het poortgebouw uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair. Het poortgebouw kan worden uitgerust met een toilet, wasbak en andere sanitaire voorzieningen.

Transportkosten worden individueel overeengekomen.

Het poortgebouw doet dienst als conciërge, wachthut – beveiliging.

Justyna Iwańska

Verkoopafdeling

+48 516 728 706
ajppolska1@gmail.com

MODERN
POORTGEBOUW

Wij vervaardigen duurzaam en geïsoleerd poortgebouw voor heel Nederland. Als landelijke containerfabrikant kunnen wij u de beste service bieden. Wij kenmerken ons door een lage prijs, snelle implementatie en een totaalaanpak. Wij bouwen poortgebouw en bieden componenten aan zoals: alarm of extra deuren. In ons bedrijf heeft de normale dienst een geïsoleerde container, evenals een elektrisch en verwarmingssysteem. We bieden ook de mogelijkheid om de kleur van plaatwerk, wanden en deuren te configureren! Transport is goedkoop en wordt ook extra betaald, en de prijs wordt telefonisch afgesproken. Het poortgebouw is in elke gewenste capaciteit gebouwd, maar meestal is het een vrij kleine ruimte voor een paar stoelen, een bureau of een klein bed en een toilet.

KOOP
POORTGEBOUW

AJP is een van de belangrijkste nationale bedrijven die poortgebouw verkoopt voor heel Nederland. Dankzij jarenlange ervaring kan de groep trots zijn op een sterk en gewaardeerd merk. Vanaf het begin hebben we ons gericht op het opbouwen van de best mogelijke relaties met belangrijke professionals – resulterend in enkele van de beste poortgebouw aanbiedingen in Nederland! Onze prioriteit is de snelheid van klantenservice en verkoop. Al jaren streven we ernaar om elke stap van ons bedrijf te versnellen, zodat de levering van containers niet wordt vertraagd. Ons aanbod omvat zowel de verkoop van een container als voordelig transport. We bieden uitgebreide ondersteuning bij het kiezen van de beste container. Ons professionele en professionele team garandeert u tevredenheid met de keuze van onze diensten! Het lage tarief van Gateway Container komt voort uit enorme verkopen en best practices!

POORTGEBOUW
FABRIKANT

Het poortgebouw dat wij aanbieden bestaat uit hoogwaardig plaatstaal. We implementeren wandpanelen van polystyreen of polyurethaan, evenals staalconstructies. De individuele omdoos wordt vastgezet en geverfd in de gekozen kleur. Onze verzegelde poortgebouwcontainers worden voornamelijk gebruikt als wachthutten, portiershutten, etc. De lage rang van de kamer ontslaat ons niet van aandacht voor de kwaliteit en afwerking ervan.

POORTGEBOUW
faq

Wat is uw poortgebouw?

Wij bieden het hele jaar door moderne containers aan die er erg goed uitzien, geïsoleerd zijn en volledig elektrisch zijn geïnstalleerd (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Waarmee kan het poortgebouw worden uitgerust?

In de container kunt u de maat vergroten, een frame toevoegen, extra ramen (glas, dubbel, blik). Daarnaast kunt u accessoires, rolluiken en badkameruitrusting kopen (toilet, wastafel, wastafelmeubel, accu, boiler op accu, sanitair, elektrische installatie).

Hoe wordt het poortgebouw verwarmd?

Bij aankoop wordt het verwarmd met elektrische kachels of airconditioning.

ANDERE
PRODUCTEN


kantoorcontainer


VERKOOPPAVILJOEN


WOONCONTAINER

SOCIALE
CONTAINER

SANITAIRE CONTAINER


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw