KANTOORCONTAINER

Moderne kantoorcontainers aangepast aan de noden van uw bedrijf
Kantoorruimte met airconditioning.

Kantoorcontainer goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter), voorzien van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming), airconditioning. Raamkozijnen met externe jaloezieën.

Het is mogelijk om de container uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair.

Transportkosten worden individueel overeengekomen.

Kantoorcontainer Bij uitstek geschikt voor een kantoor, een ruimte voor een werfleider, een tijdelijk bedrijfshoofdkantoor op een nieuwe locatie, tijdens renovatie of nieuwbouw, etc.

Kantoorcontainers hebben een brede prijsklasse, afhankelijk van hun grootte en extra uitrusting.

Justyna Iwańska

Verkoopafdeling

+48 516 728 706
ajppolska1@gmail.com

kontenery biurowe - wnętrze

KOOP MODERNE
KANTOORCONTAINERS

Als fabrikant produceren wij duurzame en ondoordringbare kantoorcontainers en paviljoens voor heel Nederland. Als landelijk ontwerper van kantoorcontainers kunnen wij u een uitstekende service bieden. Wij kenmerken ons door een lage prijs, snelle reactietijd en een totaalaanpak. Wij produceren moderne kantoorcontainers en bieden ook componenten aan zoals airconditioning of extra ramen. Ons normale aanbod is inclusief een moderne container en elektriciteit en verwarming. We bieden ook de mogelijkheid om de kleur van plaatwerk, wanden en deuren te configureren! Transport is goedkoop en wordt ook extra betaald, en de prijs wordt telefonisch afgesproken. Moderne kantoorcontainers worden in elk formaat vervaardigd.

kontener biurowy

KIES EEN WEG EN FUNCTIONELE
KANTOORCONTAINER

Ons bedrijf is een van de belangrijkste nationale eenheden die moderne kantoorcontainers aanbiedt voor heel Nederland. Door de uitgebreide ervaring kan de groep bogen op een sterk en gewaardeerd merk. Vanaf het begin concentreren we ons op de acquisitie en de best mogelijke contacten met de beste specialisten – wat leidt tot een van de beste diensten voor kantoorpaviljoens het hele jaar door. Het is erg belangrijk voor ons om u van dienst te zijn en de bestelling snel uit te voeren. Vanaf het begin proberen we alle onderdelen van ons werk te verbeteren, zodat de levering van kantoorcontainers geen vertraging oploopt. Het aanbod omvat zowel de opbouw van een container als voordelig transport. Wij garanderen een uitgebreide ondersteuning bij het kiezen van de juiste container. Ons gekwalificeerd en ervaren team garandeert u tevredenheid over de selectie van onze diensten! De lage vergoeding voor een kantoorcontainer is het resultaat van enorme verkopen en jarenlange productiemethoden!

biuro z kontenera
kontener biurowy całoroczny

HET HELE JAAR DOOR
KANTOORCONTAINERS FABRIKANT

De jaarrond kantoorcontainers die wij aanbieden, zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal. Wij realiseren wandpanelen van polystyreen of polyurethaan en staalconstructies. Een enkele kantoorcontainer buiten wordt geïmpregneerd en geverfd in de gekozen kleur. De door ons vervaardigde geïsoleerde en kantoorcontainers worden in eerste instantie gebruikt door bouwbedrijven als conciërgecabines en tijdelijke kantoren tijdens de renovatie / bouw van een nieuw hoofdkantoor.

KANTOORCONTAINER
faq

Wat zijn de kenmerken van uw kantoorcontainers?

Ze zijn modern en het hele jaar door. De containers zien er optisch zeer goed uit, zijn goed geïsoleerd, bevatten een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming), airconditioning en raamschrijnwerk met zonwering.

Waarmee kan een kantoorcontainer worden uitgerust?

U kunt de ruimte in de container vergroten, een kozijn, extra ramen en deuren (glas, dubbel, plaatstaal) toevoegen. U kunt ook badkameraccessoires kopen (toilet, wasbak, wasbak, batterij, boiler op batterijen, sanitair, elektrische installatie en douche).

Hoe wordt een kantoorcontainer verwarmd?

Het wordt verwarmd door elektrische kachels en airconditioning.

ANDERE
PRODUCTEN


verkooppaviljoen

WOONCONTAINER

sociale
container

SANITAIRE
CONTAINER


POORTGEBOUW


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw