Airconditioners

Wij installeren FLY merk conditioners met 3,5 kW functie achter de top van onze containers.

KRIJG DE
DETAILS

R32 ECOLOGISCH KOELMIDDEL

R32 heeft een laag aardopwarmingsvermogen (GWP) en betere koel- en verwarmingsprestaties dan R410A. Door de 20% grotere volumecapaciteit kan de hoeveelheid koudemiddel in het airconditioningsysteem minder zijn dan voorheen.

A ++ ENERGIE BESPAREN

Dankzij de energiebesparende technologie kan het apparaat in de economische modus werken, wat een besparing tot 70% mogelijk maakt in vergelijking met de conventionele modus.

WIFI ALS STANDAARD

Dankzij de wifi-module kan de airconditioning worden bediend vanaf een mobiele telefoon of tablet. De bediening van de bedrijfsparameters van het apparaat is 24 uur per dag mogelijk, waar ook ter wereld.

BREED TEMPERATUURBEREIK

Dankzij het gebruik van moderne technologie en het nieuwe R32-koelmiddel kan het airconditioningsysteem worden gebruikt bij een breed scala aan buitentemperaturen: van -15 tot 50 ° C in koelmodus en van -25 tot 30 ° C in verwarmingsmodus.

MULTIFUNCTIONELE AFSTANDSBEDIENING

Met de afstandsbediening kunnen we eenvoudig de juiste luchtparameters in de kamer instellen. Bovendien heeft de afstandsbediening handige functies voor de gebruiker, b.v. Bijv .: Zelfreinigend verdamper (ZELFREINIGEND), constante verwarming 8 ° C (VERWARMING 8 ° C), temperatuursensor (VOLG MIJ).


kantoorcontainer

verkooppaviljoen

wohncontainer

sociale container

SANITAIRE CONTAINER

poortgebouw